fbpx


Hver lørdag fra klokken 18 og til midnat får du den største fest i din radio!

Party Lørdag på Globus Guld er højt humør, de bedste party hits fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og helt op til nu.

Party Lørdag får de bedste minder frem fra dengang der var svaj i buksebenet, plateau skoene var ekstra høje og disco kuglerne snurrede på ethvert discotek med respekt for sig selv.

Det var også dengang statsministeren i Danmark havde det samme fornavn som en vigtig ingrediens på store sejlskibe, ”Anker Jørgensen”. Så kom Poul Schlüter og fattigfirserne, som måske slet ikke var så fattige endda? Firserne var om ikke andet rig på den gode melodi og der var så mange syng med hits, som du får rig lejlighed til at genhører hver lørdag aften.

Det er seks timer ned af ”Memory lane” hver lørdag. Et sandt ”Flashback” tilbage til dengang far og mor var unge og selv levede det vilde natteliv. Genopliv din ungdom eller få et indblik i den musik som har givet inspiration til nutidens store kunstnere.

Vi har den bedste fest til dig og dine venner hver lørdag fra kl. 18. Vi mødes i musikken og så kan du bare synge med!!!

 

 

Jørgen Hansen Biler - Kia Rio
Facebook